Finance recruitment

De focus van onze finance recruitment afdeling

Onze finance recruitment afdeling heeft als focus het vinden van geschikte finance personeel en medewerkers boekhouding, die niet alleen over de juiste competenties competenties beschikken, maar ook perfect bij uw bedrijf passen.

Bij finance recruitment maken we een grondige analyse van zowel de functie als van de kandidaat. Voor de functie bespreken we samen met u de specificaties die bij deze functie horen, om zo een uitgebreid profiel van de functie te krijgen.

Voor de finance recruitment kandidaat zorgen we voor een zorgvuldige screening. Bij deze screening worden de competenties en de ervaring van de kandidaat in kaart gebracht, alsook verschillende andere eigenschappen.

Uiteindelijk worden deze twee met elkaar vergeleken, en vinden we op die manier de meest geschikte kandidaat voor de finance functie.

Interessante Artikels

Engineering recruitment

Het recruteren van goede engineering medewerkers wordt op een erg specifieke en transparante manier aangepakt.

Administratief medewerker

Voor een administratief medewerker is het belangrijk dat hij of zij punctueel en accuraat te werk kan gaan. Verder zijn er nog een aantal eigenschappen die heel goed van pas komen bij een administratief medewerker.

>> Alle artikels