HR medewerker

Wat zijn de troeven van een goede HR medewerker?

het aanwerven van een goede HR medewerker bevat soms wat ironie. Het is namelijk de bedoeling dat de kandidaat in de toekomst zelf deel zal uitmaken van het beoordelen van CV's en andere kwesties gerelateerd aan het personeelsbeleid. Meestal zal de kandidaat HR medewerker daarom erg streng beoordeeld worden, omdat van die persoon verwacht wordt dat hij of zij hetzelfde zal doen bij het beoordelen van nieuwe kandidaten.

Het aanwerven van personeel voor de HR afdeling vormt de eerste stap voor het verhogen van het rendement van het bedrijf. Deze persoon zal in de toekomst namelijk in een bepaalde mate verantwoordelijk zijn voor het aanwerven van nieuw personeel. Het is dus erg belangrijk dat deze persoon geschikt is voor de functie, en dus de juiste keuzes maakt om de groei van het bedrijf te garanderen.

Hoe selecteren wij HR medewerkers?

onze selectieprocedure voor HR medewerkers bevat twee belangrijke aspecten.

Allereerst overleggen we met de klant omtrent de nodige vereisten voor de functie. Daarbij hebben we het niet alleen over de competenties van een goede HR medewerker maar behandelen we ook wat de klant van de kandidaat verwacht. Hierbij staat communicatie centraal.

Daarna stellen we een diepgaand profiel op van de potentiƫle HR kandidaten, en vergelijken we die met het opgestelde profiel van de functie.

Bent u op zoek naar een nieuwe HR medewerker? Contacteer ons volledig vrijblijvend, wij bespreken graag de mogelijkheden.

Interessante Artikels

Aanwerving personeel

Het vinden van geschikt personeel is niet altijd eenvoudig. Het is belangrijk dat de kandidaat de juiste kwaliteiten en competenties bezit om de functie goed uit te oefenen. Wij kunnen u helpen bij het bepalen van die kwaliteiten, en het aanwerven van geschikt personeel.

Finance Recruitment

Ook ons Finance recruitment team stelt alles in zijn werk om voor u de beste finance medewerker te vinden. Daarmee wordt gebruikt gemaakt van ons innovatieve selectieprocedure die de vereisten van de functie koppelt aan de kwaliteiten en eigenschappen van de kandidaten.

>> Alle artikels