HR recruitment

De troeven van onze HR recruitment afdeling

Human resources, of het beheer van menselijke productiemiddelen, is een relatief moderne term. Het personeelsbeleid van een firma wordt vaak bepaald door de HR medewerkers, die de interne selectie van kandidaten voor hun rekening nemen. De HR recruitment vormt dus vaak de ruggengraat van het bedrijf, aangezien deze voor een deel verantwoordelijk is voor het rendement van het bedrijf.

Onze HR recruitment afdeling maakt - net als onze andere afdelingen - gebruik van een innovatief werving en selectie systeem. Onze consulenten koppelen de juiste competenties aan een jarenlange ervaring in de HR recruitment en een grondige kennis van de sector. Zij recruteren dus zonder problemen het geschikte HR personeel voor uw bedrijf.

U bent op zoek naar nieuwe HR medewerkers?

Als u op zoek bent naar nieuwe HR medewerkers, aarzel dan niet langer en contacteer ons vrijblijvend! Laat deze kans niet voorbijgaan, we bespreken graag wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Interessante Artikels

Sales recruitment

Onze sales recruitment concentreert zich op het vinden van kandidaten met de eigenschappen nodig voor een goede verkoops medewerker. Naast deze specifieke eigenschappen gaan we nog na welke eigenschappen voor u belangrijk zijn, zodat de kandidaat niet alleen geschikt is voor een sales positie, maar ook perfect binnen uw bedrijf past.

Werving en selectie

Werving en selectie is een ruim begrip, dat de procedure van het selecteren tot de aanwerving van een kandidaat omvat. Maar hoe gaan we nu juist te werk? Lees hier over onze procedure voor werving en selectie.

>> Alle artikels