Vacature Kwaliteitsingenieur

Engineering recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Engineering recruitment. Bent u zelf op zoek naar een engineering medewerker? Contacteer ons!

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Wij zoeken een persoon met veel verantwoordelijkheidszin die streeft naar volledigheid en precisie. Van deze persoon wordt verwacht dat hij/zij verschillende klanten (schrijnwerkers, aannemers, architecten, producenten...) auditeert en inspecteert aan een frequentie van 2-3 inspecties per jaar. Er wordt verwacht een 30 tot 50-tal klanten te beheren. Dit zijn vooral kleine tot middelgrote bedrijven. Het doel van deze inspecties bestaat erin de geleverde kwaliteit te controleren en te waarborgen door middel van het leveren van certificaten indien aan de vereisten wordt voldaan. Naast het klantenaspect zal de betrokken persoon ook documenten opstellen, nakijken en verbeteren. Verder wordt er ook verwacht dat hij/zij collega's zal ondersteunen en begeleiden en de teamvorming en taaktoewijzing zal organiseren en opvolgen.
 
PROFIEL:

-    In het bezit van een diploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur (Electronica of Electromechanica, bouwkunde...)
-    Bij voorkeur enkele jaren werkervaring
-    Interesse voor productieprocessen en logistiek
-    Klantgerichte en communicatieve persoon die zich ook een auditeurshouding kan aanmeten
-    Gemotiveerd persoon die zich ook wil inzetten voor eigen permanente bijscholing
-    Flexibele persoon die stevig in zijn schoenen staat
-    3-talig: Nederlands, Frans en Engels

AANBOD:

-    Een boeiende, gevarieerde job in een sterk groeiend bedrijf met internationaal kader
-    Uitgebreide technische vorming
-    Een aantrekkelijk salarispakket in lijn met de opgedane ervaring

ONZE KLANT:

Onze klant is een gespecialiseerde certificatie-instelling in de bouw voor producten en bouwsystemen, organisatiesystemen, beheersystemen, personen en processen.
Zij zijn actief in alle types van certificatieprocedures, zowel wettelijke procedures via een overheidsmandaat als vrijwillige op basis van een consensus tussen partijen.
 

Interessante Artikels

HR recruitment

HR recruitment heeft als doel de best mogelijke kandidaat voor de functie te vinden. Deze Hr kandidaat bevat de competenties nodig voor de job, alsook de eigenschappen om bij het bedrijf te passen.

Headhunter bureau

Een headhunter bureau recruteert actief de juiste mensen om bepaalde posities te vullen bij bedrijven of organisaties. Aangezien vacatures die zonder recrutering worden opgevuld, meestal maar traag opgevuld worden, en niet altijd door de geschikte persoon, kan een headhunter bureau erg van pas komen.

>> Alle artikels