Vacature Kwaliteitsingenieur

Engineering recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Engineering recruitment. Bent u zelf op zoek naar een engineering medewerker? Contacteer ons!

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Wij zoeken een persoon met veel verantwoordelijkheidszin die streeft naar volledigheid en precisie. Van deze persoon wordt verwacht dat hij/zij verschillende klanten (schrijnwerkers, aannemers, architecten, producenten...) auditeert en inspecteert aan een frequentie van 2-3 inspecties per jaar. Er wordt verwacht een 30 tot 50-tal klanten te beheren. Dit zijn vooral kleine tot middelgrote bedrijven. Het doel van deze inspecties bestaat erin de geleverde kwaliteit te controleren en te waarborgen door middel van het leveren van certificaten indien aan de vereisten wordt voldaan. Naast het klantenaspect zal de betrokken persoon ook documenten opstellen, nakijken en verbeteren. Verder wordt er ook verwacht dat hij/zij collega's zal ondersteunen en begeleiden en de teamvorming en taaktoewijzing zal organiseren en opvolgen.
 
PROFIEL:

-    In het bezit van een diploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur (Electronica of Electromechanica, bouwkunde...)
-    Bij voorkeur enkele jaren werkervaring
-    Interesse voor productieprocessen en logistiek
-    Klantgerichte en communicatieve persoon die zich ook een auditeurshouding kan aanmeten
-    Gemotiveerd persoon die zich ook wil inzetten voor eigen permanente bijscholing
-    Flexibele persoon die stevig in zijn schoenen staat
-    3-talig: Nederlands, Frans en Engels

AANBOD:

-    Een boeiende, gevarieerde job in een sterk groeiend bedrijf met internationaal kader
-    Uitgebreide technische vorming
-    Een aantrekkelijk salarispakket in lijn met de opgedane ervaring

ONZE KLANT:

Onze klant is een gespecialiseerde certificatie-instelling in de bouw voor producten en bouwsystemen, organisatiesystemen, beheersystemen, personen en processen.
Zij zijn actief in alle types van certificatieprocedures, zowel wettelijke procedures via een overheidsmandaat als vrijwillige op basis van een consensus tussen partijen.
 

Interessante Artikels

Sales recruitment

Onze sales recruitment concentreert zich op het vinden van kandidaten met de eigenschappen nodig voor een goede verkoops medewerker. Naast deze specifieke eigenschappen gaan we nog na welke eigenschappen voor u belangrijk zijn, zodat de kandidaat niet alleen geschikt is voor een sales positie, maar ook perfect binnen uw bedrijf past.

Marketing Recruitment

Marketing recruitment zorgt ervoor dat de goede marketing medewerker gelinkt wordt aan de job. Daarbij is het belangrijk dat de specificaties van de functie goed zijn overlegd, zodat deze kunnen gekoppeld worden aan het profiel van de kandidaat.

>> Alle artikels