Vacature Technisch Productie-ingenieur

Engineering recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Engineering recruitment. Bent u zelf op zoek naar een engineering medewerker? Contacteer ons!

KLANT

Onze klant is gevestigd in de regio Hulshout en is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige olieën en vetten.

FUNCTIE

Als assistent productieleider sta je mee in voor het goede verloop in de productie. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning en je doet ook de aankoop van het technisch materiaal. Je neemt beslissingen in het kader van onderhoud van machines en interventies bij pannes. Je bent betrokken bij het opzetten en installeren van nieuwe projecten ter uitbreiding van de productiecapaciteit. Samen met de productieleider stuur je een 10-tal medewerkers aan, zowel bedienden als arbeiders. Ook word je betrokken bij de kostprijsberekening. Je  rapporteert aan de productieleider en de zaakvoerders.

PROFIEL

- Je bent Bachelor of Industrieel Ingenieur elektromechanica/mechanica/elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring.
- Je bent technisch ingesteld. Ervaring in een gelijkaardige job is een pluspunt  maar is geen must.
- Je bent een rustig persoon met een hands on mentaliteit en je weet mensen te motiveren. Bovendien ben je flexibel en leer je vlot nieuwe dingen aan.

AANBOD

- Je komt terecht in een dynamisch bedrijf.
- Aantrekkelijke verloning in lijn met kennis en ervaring.
- Doorgroeimogelijkheden tot productieleider.

CONTACT

Pieter-Jan Spans
pieter-jan.spans@accumen.eu
02 719 07 25

Interessante Artikels

Selectiebureau

Vaak wordt de meerwaarde dat een selectiebureau kan bieden bij het recruteren van geschikt personeel, onderschat. Een selectiebureau kan nochtans verscheidene duidelijke voordelen bieden tegenover andere recruteringsmethodes.

Headhunter bureau

Een headhunter bureau recruteert actief de juiste mensen om bepaalde posities te vullen bij bedrijven of organisaties. Aangezien vacatures die zonder recrutering worden opgevuld, meestal maar traag opgevuld worden, en niet altijd door de geschikte persoon, kan een headhunter bureau erg van pas komen.

>> Alle artikels