Vacature Technisch Productie-ingenieur

Engineering recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Engineering recruitment. Bent u zelf op zoek naar een engineering medewerker? Contacteer ons!

KLANT

Onze klant is gevestigd in de regio Hulshout en is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige olieën en vetten.

FUNCTIE

Als assistent productieleider sta je mee in voor het goede verloop in de productie. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning en je doet ook de aankoop van het technisch materiaal. Je neemt beslissingen in het kader van onderhoud van machines en interventies bij pannes. Je bent betrokken bij het opzetten en installeren van nieuwe projecten ter uitbreiding van de productiecapaciteit. Samen met de productieleider stuur je een 10-tal medewerkers aan, zowel bedienden als arbeiders. Ook word je betrokken bij de kostprijsberekening. Je  rapporteert aan de productieleider en de zaakvoerders.

PROFIEL

- Je bent Bachelor of Industrieel Ingenieur elektromechanica/mechanica/elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring.
- Je bent technisch ingesteld. Ervaring in een gelijkaardige job is een pluspunt  maar is geen must.
- Je bent een rustig persoon met een hands on mentaliteit en je weet mensen te motiveren. Bovendien ben je flexibel en leer je vlot nieuwe dingen aan.

AANBOD

- Je komt terecht in een dynamisch bedrijf.
- Aantrekkelijke verloning in lijn met kennis en ervaring.
- Doorgroeimogelijkheden tot productieleider.

CONTACT

Pieter-Jan Spans
pieter-jan.spans@accumen.eu
02 719 07 25

Interessante Artikels

Sales medewerker

Vlot, sociaal en betrouwbaar - slechts enkele eigenschappen van de perfecte medewerker. Maar welke eigenschappen geeft een sales medewerker nog nodig om goed mee te draaien. Naast enkele algemene kenmerken zijn er nog enkele eigenschappen die niet zo voor de hand liggen.

Administratief medewerker

Voor een administratief medewerker is het belangrijk dat hij of zij punctueel en accuraat te werk kan gaan. Verder zijn er nog een aantal eigenschappen die heel goed van pas komen bij een administratief medewerker.

>> Alle artikels