Vacature Ingenieur Voedingssector

Engineering recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Engineering recruitment. Bent u zelf op zoek naar een engineering medewerker? Contacteer ons!

KLANT

Onze klant is gespecialiseerd in diepgevroren voorgebakken brood- en banketartikelen. Door de ervaring en de passie voor het vak is onze klant inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler op de West-Europese markt.

FUNCTIE

-    Het geven van demo's en opleidingen aan interne vertegenwoordigers omtrent de verschillende producten die onze klant op de markt brengt.
-    Technische bijstand verlenen en demonstraties verzorgen op nationale en internationale voedings -en biobeurzen.
-    Mee instaan voor het voortdurend ontwikkelen van nieuwe producten om zo een voorsprong op te bouwen op al de concurrenten.

PROFIEL

-    Opleiding Bio-ingenieur of Landbouwingenieur met affiniteit met de brood -en banketsector
-    Enkele jaren ervaring in de bakkerijsector
-    Nederlandstalig met een goede kennis van Frans
-    Communicatief
-    Flexibel

AANBOD

-    Dynamisch groeibedrijf
-    Aantrekkelijke loonsvoorwaarden
-    Doorgroeimogelijkheden

CONTACT

Pieter-Jan Spans
pieter-jan.spans@accumen.eu
02 719 07 25

Interessante Artikels

Medewerker boekhouding

Een medewerker boekhouding bezit bepaalde kwaliteiten die bijvoorbeeld iemand op een sales functie wat minder nodig heeft. Wie is voor uw bedrijf de perfecte medewerker voor de boekhoudafdeling?

Selectiebureau

Vaak wordt de meerwaarde dat een selectiebureau kan bieden bij het recruteren van geschikt personeel, onderschat. Een selectiebureau kan nochtans verscheidene duidelijke voordelen bieden tegenover andere recruteringsmethodes.

>> Alle artikels