Vacature Ingenieur Voedingssector

Engineering recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Engineering recruitment. Bent u zelf op zoek naar een engineering medewerker? Contacteer ons!

KLANT

Onze klant is gespecialiseerd in diepgevroren voorgebakken brood- en banketartikelen. Door de ervaring en de passie voor het vak is onze klant inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler op de West-Europese markt.

FUNCTIE

-    Het geven van demo's en opleidingen aan interne vertegenwoordigers omtrent de verschillende producten die onze klant op de markt brengt.
-    Technische bijstand verlenen en demonstraties verzorgen op nationale en internationale voedings -en biobeurzen.
-    Mee instaan voor het voortdurend ontwikkelen van nieuwe producten om zo een voorsprong op te bouwen op al de concurrenten.

PROFIEL

-    Opleiding Bio-ingenieur of Landbouwingenieur met affiniteit met de brood -en banketsector
-    Enkele jaren ervaring in de bakkerijsector
-    Nederlandstalig met een goede kennis van Frans
-    Communicatief
-    Flexibel

AANBOD

-    Dynamisch groeibedrijf
-    Aantrekkelijke loonsvoorwaarden
-    Doorgroeimogelijkheden

CONTACT

Pieter-Jan Spans
pieter-jan.spans@accumen.eu
02 719 07 25

Interessante Artikels

Sales recruitment

Onze sales recruitment concentreert zich op het vinden van kandidaten met de eigenschappen nodig voor een goede verkoops medewerker. Naast deze specifieke eigenschappen gaan we nog na welke eigenschappen voor u belangrijk zijn, zodat de kandidaat niet alleen geschikt is voor een sales positie, maar ook perfect binnen uw bedrijf past.

Selectiekantoor

Een selectiekantoor kan een meerwaarde voor uw bedrijf betekenen op vele vlakken. Niet alleen vinden we erg snel geschikte kandidaat voor de functie, het vinden van de persoon die perfect bij de functie past levert ook op onverwachte vlakken voordelen op.

>> Alle artikels