Vacature Hoofdboekhouder

Finance recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Finance recruitment. Bent u zelf op zoek naar een medewerker boekhouding?

Onze klant

Onze klant is gevestigd in Waregem en is gespecialiseerd in grond -en verhardingswerken. Ook groenwerken behoren tot hun dagelijkse activiteiten. Onze klant beschikt over een eigen studiebureau dat na een grondige studie een concept op maat ontwerpt. Nadien gaan de bevoegde specialisten aan de slag om het project te realiseren waarbij ook het onderhoud gegarandeerd wordt. Concrete voorbeelden van deze projecten zijn Flanders Language Valley in Ieper en Renson in Waregem.

Functiebeschrijving


Profiel


Ons aanbod

Wij bieden u een uitdagende functie in een dynamische en stabiele werkomgeving. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en krijgt er grote verantwoordelijkheid. U krijgt een marktconforme verloning met een pakket aan extra-legale voordelen.

CONTACT

Pieter-Jan Spans
pieter-jan.spans@accumen.eu
02 719 07 25

Interessante Artikels

Marketing medewerker

De troeven van een goede marketing medewerker zijn erg divers, en sterk afhankelijk van de specificaties van de functie. Daarom is het belangrijk deze specificaties goed in kaart te brengen.

Selectiekantoor

Een selectiekantoor kan een meerwaarde voor uw bedrijf betekenen op vele vlakken. Niet alleen vinden we erg snel geschikte kandidaat voor de functie, het vinden van de persoon die perfect bij de functie past levert ook op onverwachte vlakken voordelen op.

>> Alle artikels