Vacature Hoofdboekhouder

Finance recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Finance recruitment. Bent u zelf op zoek naar een medewerker boekhouding?

Onze klant

Onze klant is gevestigd in Waregem en is gespecialiseerd in grond -en verhardingswerken. Ook groenwerken behoren tot hun dagelijkse activiteiten. Onze klant beschikt over een eigen studiebureau dat na een grondige studie een concept op maat ontwerpt. Nadien gaan de bevoegde specialisten aan de slag om het project te realiseren waarbij ook het onderhoud gegarandeerd wordt. Concrete voorbeelden van deze projecten zijn Flanders Language Valley in Ieper en Renson in Waregem.

Functiebeschrijving


Profiel


Ons aanbod

Wij bieden u een uitdagende functie in een dynamische en stabiele werkomgeving. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en krijgt er grote verantwoordelijkheid. U krijgt een marktconforme verloning met een pakket aan extra-legale voordelen.

CONTACT

Pieter-Jan Spans
pieter-jan.spans@accumen.eu
02 719 07 25

Interessante Artikels

Selectiebureau

Vaak wordt de meerwaarde dat een selectiebureau kan bieden bij het recruteren van geschikt personeel, onderschat. Een selectiebureau kan nochtans verscheidene duidelijke voordelen bieden tegenover andere recruteringsmethodes.

Sales medewerker

Vlot, sociaal en betrouwbaar - slechts enkele eigenschappen van de perfecte medewerker. Maar welke eigenschappen geeft een sales medewerker nog nodig om goed mee te draaien. Naast enkele algemene kenmerken zijn er nog enkele eigenschappen die niet zo voor de hand liggen.

>> Alle artikels