Vacature Hoofdboekhouder

Finance recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Finance recruitment. Bent u zelf op zoek naar een medewerker boekhouding?

Onze klant

Onze klant is gevestigd in Waregem en is gespecialiseerd in grond -en verhardingswerken. Ook groenwerken behoren tot hun dagelijkse activiteiten. Onze klant beschikt over een eigen studiebureau dat na een grondige studie een concept op maat ontwerpt. Nadien gaan de bevoegde specialisten aan de slag om het project te realiseren waarbij ook het onderhoud gegarandeerd wordt. Concrete voorbeelden van deze projecten zijn Flanders Language Valley in Ieper en Renson in Waregem.

Functiebeschrijving


Profiel


Ons aanbod

Wij bieden u een uitdagende functie in een dynamische en stabiele werkomgeving. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en krijgt er grote verantwoordelijkheid. U krijgt een marktconforme verloning met een pakket aan extra-legale voordelen.

CONTACT

Pieter-Jan Spans
pieter-jan.spans@accumen.eu
02 719 07 25

Interessante Artikels

Sales recruitment

Onze sales recruitment concentreert zich op het vinden van kandidaten met de eigenschappen nodig voor een goede verkoops medewerker. Naast deze specifieke eigenschappen gaan we nog na welke eigenschappen voor u belangrijk zijn, zodat de kandidaat niet alleen geschikt is voor een sales positie, maar ook perfect binnen uw bedrijf past.

Selectieprocedure

Onze selectieprocedure zorgt ervoor dat de perfecte kandidaat gevonden wordt, de kandidaat die zowel bij uw functie past als bij het bedrijf als geheel.

>> Alle artikels