Vacature Hoofdboekhouder

Finance recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Finance recruitment. Bent u zelf op zoek naar een medewerker boekhouding?

Onze klant

Onze klant is gevestigd in Waregem en is gespecialiseerd in grond -en verhardingswerken. Ook groenwerken behoren tot hun dagelijkse activiteiten. Onze klant beschikt over een eigen studiebureau dat na een grondige studie een concept op maat ontwerpt. Nadien gaan de bevoegde specialisten aan de slag om het project te realiseren waarbij ook het onderhoud gegarandeerd wordt. Concrete voorbeelden van deze projecten zijn Flanders Language Valley in Ieper en Renson in Waregem.

Functiebeschrijving


Profiel


Ons aanbod

Wij bieden u een uitdagende functie in een dynamische en stabiele werkomgeving. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en krijgt er grote verantwoordelijkheid. U krijgt een marktconforme verloning met een pakket aan extra-legale voordelen.

CONTACT

Pieter-Jan Spans
pieter-jan.spans@accumen.eu
02 719 07 25

Interessante Artikels

Aanwerving personeel

Het vinden van geschikt personeel is niet altijd eenvoudig. Het is belangrijk dat de kandidaat de juiste kwaliteiten en competenties bezit om de functie goed uit te oefenen. Wij kunnen u helpen bij het bepalen van die kwaliteiten, en het aanwerven van geschikt personeel.

Administratief medewerker

Voor een administratief medewerker is het belangrijk dat hij of zij punctueel en accuraat te werk kan gaan. Verder zijn er nog een aantal eigenschappen die heel goed van pas komen bij een administratief medewerker.

>> Alle artikels