Vacature Projectingenieur Elektrische Installaties

Engineering recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Engineering recruitment. Bent u zelf op zoek naar een engineering medewerker? Contacteer ons!


Onze klant, gevestigd in West Vlaanderen, is een familiale KMO gespecialiseerd in elektrische installaties voor industriële gebouwen, privé-woningen, kantoorgebouwen, openbare projecten,… In het kader van verdere groei zoekt onze klant een (m/v) :

Projectingenieur Elektrische Installatie

Uw functie :
Als projectleider draagt u de verantwoordelijkheid over elektriciteitsprojecten en hun opvolging van A tot Z. U treedt op als contactpersoon voor de bouwheren, architecten- en ingenieursbureaus, technische verantwoordelijken, voor de leveranciers en onderaannemers. Intern bent u tevens eindverantwoordelijke voor de planning, organisatie, techniek, de budgetten en neemt u de effectieve leiding over het personeel.

Uw profiel :

Voor deze functie zoeken wij een gemotiveerd, leidinggevend, technisch en organisatorisch ingestelde spilfiguur met een opleiding industrieel ingenieur of minstens graduaatdiploma met relevante ervaring in installaties, studiebureau of keuringsorganisme. Als teamworker communiceert u vlot en kan u goed overweg met de courante pc tools. U hebt kennis van PLC-sturing. Basiskennis frans is een pluspunt.

Ons aanbod :
Een zeer afwisselende autonome functie waarbij u telkens nieuwe projecten uitwerkt, een grote betrokkenheid en verantwoordelijkheid bij alle lopende projecten. Een solide en toonaangevende firma met jarenlange ervaring, talrijke referenties en unieke projecten. Onze klant weet uw inzet en resultaten naar waarde in te schatten en biedt u een aantrekkelijk verloningspakket.

Locatie: Regio Kortrijk

Contact:
Nick Smeyers
nick.smeyers@accumen.eu
Tel: 09/2400075

Interessante Artikels

Finance Recruitment

Ook ons Finance recruitment team stelt alles in zijn werk om voor u de beste finance medewerker te vinden. Daarmee wordt gebruikt gemaakt van ons innovatieve selectieprocedure die de vereisten van de functie koppelt aan de kwaliteiten en eigenschappen van de kandidaten.

Aanwerving personeel

Het vinden van geschikt personeel is niet altijd eenvoudig. Het is belangrijk dat de kandidaat de juiste kwaliteiten en competenties bezit om de functie goed uit te oefenen. Wij kunnen u helpen bij het bepalen van die kwaliteiten, en het aanwerven van geschikt personeel.

>> Alle artikels