Vacature Accountant

Finance recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Finance recruitment. Bent u zelf op zoek naar een medewerker boekhouding?

Ervaren Accountancymedewerker

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een dossierbeheerder. Wij zoeken een kandidaat met minstens een opleiding Accountancy-Fiscaliteit die kan terugblikken op een aantal jaren relevante werkervaring. U staat in voor de verwerking en beheer van dossiers van A tot Z bestaande uit het bijhouden van de boekhouding, voorbereiding en afsluiting van jaarrekeningen, opstellen van tussentijdse rapporteringen en behandeling van de fiscale aangifteformaliteiten wat betreft directe belastingen en btw-wetgeving.

Profiel
– Je hebt de nodige administratieve kwaliteiten en wil steeds perfecte resultaten afleveren
– Het omgaan met complexe fiscale wetgeving schrikt jou niet af, je hebt een goed analytisch denkvermogen
– Je kunt probleemloos in teamverband werken en bent zeer klantgericht
– Je bent communicatief en flexibel
– Je kan zelfstandig werken en je bent niet bang om initiatief te nemen

Als accountant komt u uiteraard veelvuldig in contact met klanten en krijgt u inzicht in de werking van een onderneming.

Aanbod
Een boeiende en uitdagende job voor wie zich wil vastbijten in uiteenlopende dossiers. Een marktconform loon, gekoppeld aan veelvuldige opleidingsmogelijkheden en een langdurig wederzijds engagement

Bij interesse:

Mail: maikel.van.doorn@accumen.eu

Gsm: 0491 07 12 20

Interessante Artikels

HR recruitment

HR recruitment heeft als doel de best mogelijke kandidaat voor de functie te vinden. Deze Hr kandidaat bevat de competenties nodig voor de job, alsook de eigenschappen om bij het bedrijf te passen.

Headhunter bureau

Een headhunter bureau recruteert actief de juiste mensen om bepaalde posities te vullen bij bedrijven of organisaties. Aangezien vacatures die zonder recrutering worden opgevuld, meestal maar traag opgevuld worden, en niet altijd door de geschikte persoon, kan een headhunter bureau erg van pas komen.

>> Alle artikels