Vacature Accountant

Finance recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Finance recruitment. Bent u zelf op zoek naar een medewerker boekhouding?

Ervaren Accountancymedewerker

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een dossierbeheerder. Wij zoeken een kandidaat met minstens een opleiding Accountancy-Fiscaliteit die kan terugblikken op een aantal jaren relevante werkervaring. U staat in voor de verwerking en beheer van dossiers van A tot Z bestaande uit het bijhouden van de boekhouding, voorbereiding en afsluiting van jaarrekeningen, opstellen van tussentijdse rapporteringen en behandeling van de fiscale aangifteformaliteiten wat betreft directe belastingen en btw-wetgeving.

Profiel
– Je hebt de nodige administratieve kwaliteiten en wil steeds perfecte resultaten afleveren
– Het omgaan met complexe fiscale wetgeving schrikt jou niet af, je hebt een goed analytisch denkvermogen
– Je kunt probleemloos in teamverband werken en bent zeer klantgericht
– Je bent communicatief en flexibel
– Je kan zelfstandig werken en je bent niet bang om initiatief te nemen

Als accountant komt u uiteraard veelvuldig in contact met klanten en krijgt u inzicht in de werking van een onderneming.

Aanbod
Een boeiende en uitdagende job voor wie zich wil vastbijten in uiteenlopende dossiers. Een marktconform loon, gekoppeld aan veelvuldige opleidingsmogelijkheden en een langdurig wederzijds engagement

Bij interesse:

Mail: maikel.van.doorn@accumen.eu

Gsm: 0491 07 12 20

Interessante Artikels

Selectiekantoor

Een selectiekantoor kan een meerwaarde voor uw bedrijf betekenen op vele vlakken. Niet alleen vinden we erg snel geschikte kandidaat voor de functie, het vinden van de persoon die perfect bij de functie past levert ook op onverwachte vlakken voordelen op.

Aanwerving personeel

Het vinden van geschikt personeel is niet altijd eenvoudig. Het is belangrijk dat de kandidaat de juiste kwaliteiten en competenties bezit om de functie goed uit te oefenen. Wij kunnen u helpen bij het bepalen van die kwaliteiten, en het aanwerven van geschikt personeel.

>> Alle artikels