Vacature Accountant

Finance recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Finance recruitment. Bent u zelf op zoek naar een medewerker boekhouding?

Ervaren Accountancymedewerker

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een dossierbeheerder. Wij zoeken een kandidaat met minstens een opleiding Accountancy-Fiscaliteit die kan terugblikken op een aantal jaren relevante werkervaring. U staat in voor de verwerking en beheer van dossiers van A tot Z bestaande uit het bijhouden van de boekhouding, voorbereiding en afsluiting van jaarrekeningen, opstellen van tussentijdse rapporteringen en behandeling van de fiscale aangifteformaliteiten wat betreft directe belastingen en btw-wetgeving.

Profiel
– Je hebt de nodige administratieve kwaliteiten en wil steeds perfecte resultaten afleveren
– Het omgaan met complexe fiscale wetgeving schrikt jou niet af, je hebt een goed analytisch denkvermogen
– Je kunt probleemloos in teamverband werken en bent zeer klantgericht
– Je bent communicatief en flexibel
– Je kan zelfstandig werken en je bent niet bang om initiatief te nemen

Als accountant komt u uiteraard veelvuldig in contact met klanten en krijgt u inzicht in de werking van een onderneming.

Aanbod
Een boeiende en uitdagende job voor wie zich wil vastbijten in uiteenlopende dossiers. Een marktconform loon, gekoppeld aan veelvuldige opleidingsmogelijkheden en een langdurig wederzijds engagement

Bij interesse:

Mail: maikel.van.doorn@accumen.eu

Gsm: 0491 07 12 20

Interessante Artikels

Marketing Recruitment

Marketing recruitment zorgt ervoor dat de goede marketing medewerker gelinkt wordt aan de job. Daarbij is het belangrijk dat de specificaties van de functie goed zijn overlegd, zodat deze kunnen gekoppeld worden aan het profiel van de kandidaat.

Selectieprocedure

Onze selectieprocedure zorgt ervoor dat de perfecte kandidaat gevonden wordt, de kandidaat die zowel bij uw functie past als bij het bedrijf als geheel.

>> Alle artikels