Vacature Top adviseur - Senior Financial Planner M/V

Finance recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Finance recruitment. Bent u zelf op zoek naar een medewerker boekhouding?

Functie:

In een intensieve opleidingsperiode worden jouw commerciële vaardigheden en de kennis van de materie rond Financiële en Fiscale Planning verder aangescherpt en ontwikkeld. Je overtuigt in deze periode ondernemers en vrije beroepen om een samenwerking met de klant op te starten. De afspraken hiervoor worden vastgelegd door de interne marketing afdeling.

Na deze opleidingsperiode begeleid je de klanten in het uitwerken van hun persoonlijk financiëel en fiscaal PLAN.

Profiel:

Je bent universitair of hebt een gelijkwaardig diploma. Relevante commerciële ervaring of ervaring in de sector is een belangrijk pluspunt.

Je bent commerciëel ingesteld, gedreven en heel communicatief. Het werken met objectieven motiveert je.

Aanbod:

Voor elke ambitieuze high-potential biedt onze klant een carrière aan waarbij het commerciële én het technische aspect een ideale combinatie vormen.

De vergoeding hiervoor is heel aantrekkelijk met een belangrijke variabele component.

Bij interesse:

Mail: maikel.van.doorn@accumen.eu

GSM: 0491 07 12 20

Interessante Artikels

Sales recruitment

Onze sales recruitment concentreert zich op het vinden van kandidaten met de eigenschappen nodig voor een goede verkoops medewerker. Naast deze specifieke eigenschappen gaan we nog na welke eigenschappen voor u belangrijk zijn, zodat de kandidaat niet alleen geschikt is voor een sales positie, maar ook perfect binnen uw bedrijf past.

Aanwerving personeel

Het vinden van geschikt personeel is niet altijd eenvoudig. Het is belangrijk dat de kandidaat de juiste kwaliteiten en competenties bezit om de functie goed uit te oefenen. Wij kunnen u helpen bij het bepalen van die kwaliteiten, en het aanwerven van geschikt personeel.

>> Alle artikels