Vacature Top adviseur - Senior Financial Planner M/V

Finance recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Finance recruitment. Bent u zelf op zoek naar een medewerker boekhouding?

Functie:

In een intensieve opleidingsperiode worden jouw commerciële vaardigheden en de kennis van de materie rond Financiële en Fiscale Planning verder aangescherpt en ontwikkeld. Je overtuigt in deze periode ondernemers en vrije beroepen om een samenwerking met de klant op te starten. De afspraken hiervoor worden vastgelegd door de interne marketing afdeling.

Na deze opleidingsperiode begeleid je de klanten in het uitwerken van hun persoonlijk financiëel en fiscaal PLAN.

Profiel:

Je bent universitair of hebt een gelijkwaardig diploma. Relevante commerciële ervaring of ervaring in de sector is een belangrijk pluspunt.

Je bent commerciëel ingesteld, gedreven en heel communicatief. Het werken met objectieven motiveert je.

Aanbod:

Voor elke ambitieuze high-potential biedt onze klant een carrière aan waarbij het commerciële én het technische aspect een ideale combinatie vormen.

De vergoeding hiervoor is heel aantrekkelijk met een belangrijke variabele component.

Bij interesse:

Mail: maikel.van.doorn@accumen.eu

GSM: 0491 07 12 20

Interessante Artikels

Headhunter bureau

Een headhunter bureau recruteert actief de juiste mensen om bepaalde posities te vullen bij bedrijven of organisaties. Aangezien vacatures die zonder recrutering worden opgevuld, meestal maar traag opgevuld worden, en niet altijd door de geschikte persoon, kan een headhunter bureau erg van pas komen.

Administratief medewerker

Voor een administratief medewerker is het belangrijk dat hij of zij punctueel en accuraat te werk kan gaan. Verder zijn er nog een aantal eigenschappen die heel goed van pas komen bij een administratief medewerker.

>> Alle artikels