Vacature Top adviseur - Senior Financial Planner M/V

Finance recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Finance recruitment. Bent u zelf op zoek naar een medewerker boekhouding?

Functie:

In een intensieve opleidingsperiode worden jouw commerciële vaardigheden en de kennis van de materie rond Financiële en Fiscale Planning verder aangescherpt en ontwikkeld. Je overtuigt in deze periode ondernemers en vrije beroepen om een samenwerking met de klant op te starten. De afspraken hiervoor worden vastgelegd door de interne marketing afdeling.

Na deze opleidingsperiode begeleid je de klanten in het uitwerken van hun persoonlijk financiëel en fiscaal PLAN.

Profiel:

Je bent universitair of hebt een gelijkwaardig diploma. Relevante commerciële ervaring of ervaring in de sector is een belangrijk pluspunt.

Je bent commerciëel ingesteld, gedreven en heel communicatief. Het werken met objectieven motiveert je.

Aanbod:

Voor elke ambitieuze high-potential biedt onze klant een carrière aan waarbij het commerciële én het technische aspect een ideale combinatie vormen.

De vergoeding hiervoor is heel aantrekkelijk met een belangrijke variabele component.

Bij interesse:

Mail: maikel.van.doorn@accumen.eu

GSM: 0491 07 12 20

Interessante Artikels

Selectiebureau

Vaak wordt de meerwaarde dat een selectiebureau kan bieden bij het recruteren van geschikt personeel, onderschat. Een selectiebureau kan nochtans verscheidene duidelijke voordelen bieden tegenover andere recruteringsmethodes.

Sales medewerker

Vlot, sociaal en betrouwbaar - slechts enkele eigenschappen van de perfecte medewerker. Maar welke eigenschappen geeft een sales medewerker nog nodig om goed mee te draaien. Naast enkele algemene kenmerken zijn er nog enkele eigenschappen die niet zo voor de hand liggen.

>> Alle artikels