Vacature Business Developer

Sales recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Sales recruitment. Bent u zelf op zoek naar een sales medewerker?

Onze klant is gericht op de maximalisering van het verkooppotentieel bij haar klanten en ondersteunt bedrijven bij het optimaliseren van hun commerciële slagkracht. Onze klant werkt aan een duurzame resultaatsverbintenis in uiteenlopende sectoren. Meer dan vijfentwintigduizend professionals hebben al een beroep gedaan op hun expertise. Het aanbod van onze klant gaat van verkooptraining in open workshop tot volledig geïntegreerde oplossingen. In het kader van de verdere groei is er een vacature voor een (m/v)

BUSINESS DEVELOPER
met HR of sales management netwerk in België


Functie:
• Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de opleidingen en neemt hiervoor de nodige acties. Je maakt optimaal gebruik van je netwerk in de HR of sales wereld om de kwalitatieve opleidingen meer naamsbekendheid te geven.
• Je herkent opportuniteiten en verwerkt inkomende leads. Je neemt het initiatief om nieuwe potentiële klanten aan te spreken en hen te overtuigen van de toegevoegde waarde en de duurzaamheid van de trainingen.
• Je bent een entrepreneur die houdt van prospecteren, graag resultaten behaalt en zaken autonoom kan structureren en organiseren.

Profiel:
• Je beschikt bij voorkeur over een hogere opleiding en kan terugblikken op een stevige sales ervaring in een B-t-B omgeving.
• Je beschikt over een stevig netwerk aan HR of sales management relaties in middelgrote en grote organisaties in diverse sectoren.
• Je bent een vlotte communicator en onderhandelaar en beschikt over voldoende zelfdiscipline om je werk te organiseren.


Aanbod:
• Je maakt deel uit van een jonge organisatie met desondanks een stevige reputatie en een imago van kwaliteit en duurzaamheid.
• Je hebt veel autonomie en vrijheid bij het invullen van je verantwoordelijkheden.
• Je krijgt de kans samen te werken met professionele en ervaren collega's.
• Een competitief salaris met extralegale voordelen.

Contact
Nick Smeyers
+32 496 48 12 84
nick.smeyers@accumen.eu

 

 

Interessante Artikels

Sales recruitment

Onze sales recruitment concentreert zich op het vinden van kandidaten met de eigenschappen nodig voor een goede verkoops medewerker. Naast deze specifieke eigenschappen gaan we nog na welke eigenschappen voor u belangrijk zijn, zodat de kandidaat niet alleen geschikt is voor een sales positie, maar ook perfect binnen uw bedrijf past.

Marketing medewerker

De troeven van een goede marketing medewerker zijn erg divers, en sterk afhankelijk van de specificaties van de functie. Daarom is het belangrijk deze specificaties goed in kaart te brengen.

>> Alle artikels