Vacature Business Development Manager

Sales recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Sales recruitment. Bent u zelf op zoek naar een sales medewerker?

Onze klant is een Belgische onafhankelijke adviesverlener die oplossingen aan B-t-B bedrijven biedt om versnelde, duurzame groei te ondersteunen. Onze klant ondersteunt organisatorische ontwikkelingen om complexe verkoopprocessen in sterk technologische omgevingen schaalbaar te maken. De organisatie kenmerkt zich door een multidisciplinaire, pragmatische aanpak met veel aandacht voor waardegericht leiderschap.
In het kader van de verdere groei zijn wij op zoek naar een (m/v):

 

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Functie:
• Je bent verantwoordelijk voor de verdere commerciële uitbouw van de organisatie en krijgt ruime autonomie om de groei van de organisatie mee vorm te geven.
• Je onderneemt de nodige initiatieven om nieuwe strategische prospecten / klanten te identificeren en je slaagt erin een afspraak te maken met de beslissers uit de directie. Er is sales ondersteuning voorzien voor het leggen van de eerste contacten. Jouw doelstelling bestaat erin de latente behoeften te vertalen naar concrete interesses en je krijgt hiervoor ondersteuning van de pre-sales consultants.
• Je onderhoudt diepgaande contacten met strategische klanten teneinde een effectief netwerk uit te bouwen voor de organisatie. Ten slotte ga je steeds op zoek naar nieuwe interessante organisaties en personen waarvoor onze klant een meerwaarde kan betekenen.
• Je rapporteert aan de general Manager.

Profiel:
• Je denkt en handelt op universitair niveau en hebt een gedegen ervaring van minimum 10 jaar in een commerciële B-t-B technologieomgeving. Je ervaring situeert zich bij voorkeur op niveau van Sales Management functies.
• Je bent een zelf starter die oplossingsgericht denkt en handelt.
• Je bent een matuur en zelfkritisch persoon.
• Je werkt graag in een zelfstandige rol, waarbij je onze top strategic consultants als toetssteen gebruikt.

Aanbod:
• Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf met internationale dimensie.
• Je krijgt de kans je eigen functie in de organisatie mee vorm te geven.
• Je maakt deel uit van een gemengd team van top strategic, sales en HR consultants, die strategische veranderingstrajecten op een pragmatische wijze implementeren.
• Een competitief salaris met extralegale voordelen.

Contact
Nick Smeyers
+32 496 48 12 84
nick.smeyers@accumen.eu

 

Interessante Artikels

Sales medewerker

Vlot, sociaal en betrouwbaar - slechts enkele eigenschappen van de perfecte medewerker. Maar welke eigenschappen geeft een sales medewerker nog nodig om goed mee te draaien. Naast enkele algemene kenmerken zijn er nog enkele eigenschappen die niet zo voor de hand liggen.

Medewerker boekhouding

Een medewerker boekhouding bezit bepaalde kwaliteiten die bijvoorbeeld iemand op een sales functie wat minder nodig heeft. Wie is voor uw bedrijf de perfecte medewerker voor de boekhoudafdeling?

>> Alle artikels