Vacature Account Manager Oost-Europa

Sales recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Sales recruitment. Bent u zelf op zoek naar een sales medewerker?
Onze klant een familiale industriële groep met een geconsolideerde omzet van meer dan 250 miljoen euro. Onze klant is al generaties lang succesvol actief in de bakkerijsector, zowel industrieel als artisanaal, en wordt algemeen erkend in de Benelux als één van de leiders op het vlak van productie en toelevering van bakmeel, bakkerijgrondstoffen en – verbeteraars, evenals halffabrikaten en diepvriesproducten.
In 2005 werd in Deinze een totaal nieuwe unit voor de thermische behandeling van bloem, gebouwd. Van daaruit wordt ondertussen fysisch behandelde bloem verdeeld in het grootste deel van Europa. Voor deze afdeling, zijn wij dringend op zoek naar gedreven (m/v)

Omschrijving:
Na een intense opleiding, waarbij je vertrouwd raakt met de uitgebreide productiemogelijkheden enerzijds en de specifieke marktmechanismen van de afdeling anderzijds, krijg je vrij snel de directe verantwoordelijkheid over de verdere commerciële ontwikkeling van de toegewezen regio. Er zijn reeds een aantal interessante klanten die met onze klant intens samenwerken, maar het is de bedoeling een belangrijk stuk van deze regio’s te veroveren.
Aanvankelijk zal je dus zeer gericht de markt prospecteren en tast je dus doelgericht de business opportuniteiten af. Daarnaast stuur je het verkoopsproces tot en met een contractuele samenwerking, die je verder commercieel blijft volgen.
Het voorbereiden, organiseren en ontwikkelen van nieuwe voorstellen en maatwerkconcepten zorgt daarnaast voor een rijk gevulde functie-inhoud.
60 % of meer ben je onderweg binnen de toegewezen regio maar de wanneer er opportuniteit zich voordoet binnen een andere continent dan bestaat de kans dat je regio deels wordt uitgebreid.
Je kan hierbij rekenen op de professionele ondersteuning van de algemene directie aan wie je rechtstreeks rapporteert.

Profiel:
Je hebt reeds een eerste ervaring binnen de technische verkoop van producten aan voedingsprofessionals. Hoe dan ook, je bent sterk geboeid door de bloemsector in de ruimste zin.
Naast hogere studies, ingenieur of master, ben je gewapend om snel en analytisch een scherpe kijk te krijgen op marktopportuniteiten en blijf je op hoogte van de commerciële evolutie van de concurrenten. Een pro-actieve houding en creatieve houding binnen dit segment is dan ook een must.
Een pragmatisch organisatietalent is je niet vreemd en je beschikt over de vaardigheid om verschillende projecten gelijktijdig te behartigen.
Je communiceert vlot met de interne collega’s binnen de marketing, export, R&D en directie.
Naast een dynamische persoonlijkheid, een harde werker laat je familiale situatie je toe dat je internationaal heel veel onderweg bent.
Gezien de aard van de functie is een vlotte drietaligheid (NL-F-E) dan ook een evidentie.

Wij bieden:
Voor de juiste kandidaat biedt onze klant een boeiende unieke carrièrekans in een sterke stabiele groep met een zeer hoge graad van professionaliteit. Verder is er een aantrekkelijk salarispakket voorzien.

Interessante Artikels

Aanwerving personeel

Het vinden van geschikt personeel is niet altijd eenvoudig. Het is belangrijk dat de kandidaat de juiste kwaliteiten en competenties bezit om de functie goed uit te oefenen. Wij kunnen u helpen bij het bepalen van die kwaliteiten, en het aanwerven van geschikt personeel.

HR recruitment

HR recruitment heeft als doel de best mogelijke kandidaat voor de functie te vinden. Deze Hr kandidaat bevat de competenties nodig voor de job, alsook de eigenschappen om bij het bedrijf te passen.

>> Alle artikels