Vacature COO

Engineering recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Engineering recruitment. Bent u zelf op zoek naar een engineering medewerker? Contacteer ons!

Onze klant, de nummer één in Europa op vlak van aluminium opleggers en zelflossers, is voor haar hoofdzetel gevestigd in Zuid-West Vlaanderen op zoek naar een COO

Functieomschrijving:

Als COO bent u verantwoordelijk voor het managen van de dagelijkse activiteiten van het bedrijf. U voert de strategie uit, die u samen met de CEO geformuleerd hebt. Vanuit uw sterke technische achtergrond stuurt u een 230-tal werknemers aan in de belangrijke afdelingen productie en logistiek. U maakt het business plan op en u bepaalt via lean manufacturing en andere vooruitstrevende sturingsmethodes de voortdurend toenemende rendementen. Zo stuurt u het financieel resultaat mee aan. Via efficiŽnte industriŽle productie,aankoop/logistiek, productontwikkeling en zin voor kwaliteit levert u prijs/kwaliteit topproducten af bij de klanten. De werkvloer is voor u dan ook de omgeving waar u het liefst aanwezig bent om alles wat er in de onderneming leeft te kunnen voelen en kennen. Product en productie optimalisatie zijn uw ding.Marketing en sales is een afdeling die u begrijpt. U werkt zeer nauw met hen samen om te weten wat de klant (EU/C-EU) wenst .U rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

Profiel:

U heeft bij voorkeur een diploma handelsingenieur en u beschikt over een sterke technische- en productiekennis. U heeft minimum 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie. Onze klant is op zoek naar een goede communicator en teamplayer, die no-nonsense en hands-on ingesteld is. U bent een motivator met goed empathisch vermogen. U denkt strategisch en kent het belang van alle afdelingen van een onderneming om succesvol te zijn. U werkt gestructureerd.

Aanbod:

Onze klant, die beschikt over een hypermodern productieapparaat, biedt u een uitdagende functie in een dynamische en stabiele werkomgeving. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en krijgt er grote verantwoordelijkheid. U krijgt een marktconforme verloning met een pakket aan extra-legale voordelen.

Interessante Artikels

Marketing Recruitment

Marketing recruitment zorgt ervoor dat de goede marketing medewerker gelinkt wordt aan de job. Daarbij is het belangrijk dat de specificaties van de functie goed zijn overlegd, zodat deze kunnen gekoppeld worden aan het profiel van de kandidaat.

HR medewerker

HR medewerkers zijn in nauw betrokken bij de verdere uitbouw van het personeelsbeleid. Daarom is het belangrijk dat de recrutering van een HR medewerker op een goede manier gebeurt, zodat deze later geschikt is voor de verdere uitbouw van het personeelsbestand.

>> Alle artikels