Vacature COO

Sales recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Sales recruitment. Bent u zelf op zoek naar een sales medewerker?

 

                                                                              COO

 

Functieomschrijving :

Als COO bent u verantwoordelijk voor het managen van de dagelijkse activiteiten van het bedrijf. U voert de strategie uit, die u samen met de CEO geformuleerd hebt. Vanuit uw sterke technische achtergrond stuurt u een 230-tal werknemers aan in de belangrijke afdelingen productie en logistiek.  U maakt het business plan op en u bepaalt via lean manufacturing en andere vooruitstrevende sturingsmethodes de voortdurend toenemende rendementen. Zo stuurt u het financieel resultaat mee aan. Via efficiënte industriële productie,aankoop/logistiek, productontwikkeling en zin voor kwaliteit levert u prijs/kwaliteit topproducten af bij de klanten. De werkvloer is voor u dan ook de omgeving waar u het liefst aanwezig bent om alles wat er in de onderneming leeft te kunnen voelen en kennen. Product en productie optimalisatie zijn uw ding.Marketing en sales is een afdeling die u begrijpt. U werkt  zeer nauw met hen samen om te weten wat de klant (EU/C-EU) wenst . U rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

 

Profiel :

U heeft bij voorkeur een diploma handelsingenieur  en u beschikt over een sterke technische- en productiekennis. U heeft minimum 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie.  Onze klant is op zoek naar een goede communicator en teamplayer, die no-nonsense en hands-on ingesteld is.  U bent een motivator met  goed empathisch vermogen. U denkt strategisch en kent het belang van alle afdelingen van een onderneming om succesvol te zijn. U  werkt gestructureerd.

 

Aanbod :

Onze klant, die beschikt over een hypermodern productieapparaat, biedt  u een uitdagende functie in een dynamische en stabiele werkomgeving. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en krijgt er grote verantwoordelijkheid. U krijgt een marktconforme verloning met een pakket aan extra-legale voordelen.

 

Interessante Artikels

Selectieprocedure

Onze selectieprocedure zorgt ervoor dat de perfecte kandidaat gevonden wordt, de kandidaat die zowel bij uw functie past als bij het bedrijf als geheel.

Medewerker boekhouding

Een medewerker boekhouding bezit bepaalde kwaliteiten die bijvoorbeeld iemand op een sales functie wat minder nodig heeft. Wie is voor uw bedrijf de perfecte medewerker voor de boekhoudafdeling?

>> Alle artikels