Vacature SALES & MARKETING MANAGER

Sales recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Sales recruitment. Bent u zelf op zoek naar een sales medewerker?
Functie

Je vertaalt de sterk op groei gerichte bedrijfsstrategie naar een duidelijke sales- en marketingstrategie en actieplan. Je organiseert de commerciële activiteiten in België en Luxemburg zodat de groei efficiënt gerealiseerd wordt. Via een gedreven coaching zorg je voor de dagdagelijkse sturing en het enthousiasme van een 10-tal sales promotors.Je behoudt voeling met de markt door actief mee te gaan met je mensen naar key accounts en prospecten. Op basis van nieuwe markttendensen ontwikkel je nieuwe oplossingen en stuur je de commerciële strategie en actie bij. Je rapporteert aan de CEO.

Profiel

Je ben een no nonsense enthousiaste people manager die scoort door coaching, motivatie en opvolging van het sales team. Je hebt minstens 10 jaar ervaring in een commerciële functie, waarvan minimum enkele jaren in een aantoonbare, succesvolle rol als leidinggevende. Je bent een charismatisch en inspirerend people manager, goed in het sturen en opvolgen van sales- en marketingactiviteiten met het oog op het vergroten van het marktaandeel. Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans, kennis Duits is een plus.

Aanbod

Onze klant biedt u een uitdagende functie in een dynamische en stabiele werkomgeving. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en krijgt er grote verantwoordelijkheid. U krijgt een marktconforme verloning met een pakket aan extra-legale voordelen.

Interessante Artikels

Sales medewerker

Vlot, sociaal en betrouwbaar - slechts enkele eigenschappen van de perfecte medewerker. Maar welke eigenschappen geeft een sales medewerker nog nodig om goed mee te draaien. Naast enkele algemene kenmerken zijn er nog enkele eigenschappen die niet zo voor de hand liggen.

Aanwerving personeel

Het vinden van geschikt personeel is niet altijd eenvoudig. Het is belangrijk dat de kandidaat de juiste kwaliteiten en competenties bezit om de functie goed uit te oefenen. Wij kunnen u helpen bij het bepalen van die kwaliteiten, en het aanwerven van geschikt personeel.

>> Alle artikels