Vacature Tax Consultant

Finance recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Finance recruitment. Bent u zelf op zoek naar een medewerker boekhouding?

Onze klant is een adviesverlenend accountants en belastingsconsulenten kantoor opgebouwd rond haar klanten. Met drie kantoren in België wordt een kwalitatieve service aangeboden in diverse domeinen van de accountancy en fiscaliteit. Daarbij staat de klant steeds centraal.

Om de verdere groei van de onderneming te ondersteunen, zoeken wij dringend een

Tax consultant


 

Job beschrijving

Als Tax consultant staat u in voor de opvolging en implementatie van relevante wetgeving voor de klanten.

Dit betekent kennis en ervaring in:

Daarnaast onderhoudt u contacten met officiële instanties, volgt u de nieuwe regelgevingen op en zorgt u voor de verdere verspreiding van de informatie. U werkt nauw samen met en rapporteert rechtstreeks aan één van de vennoten.

Uw profiel


Ons aanbod

In ruil voor jouw talent en inzet bieden wij u een interessante job in een dynamische en groeiende omgeving met een afwisselend takenpakket - interne en externe opleidingsmogelijkheden - een flexibel uurregime - een competitief remuneratiepakket en een aantrekkelijke vakantieregeling.

Contact

Stuur uw CV en motivatiebrief naar:

Christian Dermaut
christian.dermaut@accumen.eu
09 240 00 75

Interessante Artikels

Marketing Recruitment

Marketing recruitment zorgt ervoor dat de goede marketing medewerker gelinkt wordt aan de job. Daarbij is het belangrijk dat de specificaties van de functie goed zijn overlegd, zodat deze kunnen gekoppeld worden aan het profiel van de kandidaat.

Werving en selectie

Werving en selectie is een ruim begrip, dat de procedure van het selecteren tot de aanwerving van een kandidaat omvat. Maar hoe gaan we nu juist te werk? Lees hier over onze procedure voor werving en selectie.

>> Alle artikels