Vacature Tax Consultant

Finance recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Finance recruitment. Bent u zelf op zoek naar een medewerker boekhouding?

Onze klant is een adviesverlenend accountants en belastingsconsulenten kantoor opgebouwd rond haar klanten. Met drie kantoren in België wordt een kwalitatieve service aangeboden in diverse domeinen van de accountancy en fiscaliteit. Daarbij staat de klant steeds centraal.

Om de verdere groei van de onderneming te ondersteunen, zoeken wij dringend een

Tax consultant


 

Job beschrijving

Als Tax consultant staat u in voor de opvolging en implementatie van relevante wetgeving voor de klanten.

Dit betekent kennis en ervaring in:

Daarnaast onderhoudt u contacten met officiële instanties, volgt u de nieuwe regelgevingen op en zorgt u voor de verdere verspreiding van de informatie. U werkt nauw samen met en rapporteert rechtstreeks aan één van de vennoten.

Uw profiel


Ons aanbod

In ruil voor jouw talent en inzet bieden wij u een interessante job in een dynamische en groeiende omgeving met een afwisselend takenpakket - interne en externe opleidingsmogelijkheden - een flexibel uurregime - een competitief remuneratiepakket en een aantrekkelijke vakantieregeling.

Contact

Stuur uw CV en motivatiebrief naar:

Christian Dermaut
christian.dermaut@accumen.eu
09 240 00 75

Interessante Artikels

Selectiekantoor

Een selectiekantoor kan een meerwaarde voor uw bedrijf betekenen op vele vlakken. Niet alleen vinden we erg snel geschikte kandidaat voor de functie, het vinden van de persoon die perfect bij de functie past levert ook op onverwachte vlakken voordelen op.

Aanwerving personeel

Het vinden van geschikt personeel is niet altijd eenvoudig. Het is belangrijk dat de kandidaat de juiste kwaliteiten en competenties bezit om de functie goed uit te oefenen. Wij kunnen u helpen bij het bepalen van die kwaliteiten, en het aanwerven van geschikt personeel.

>> Alle artikels