Vacature Talentvolle Account Manager

Sales recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Sales recruitment. Bent u zelf op zoek naar een sales medewerker?

KLANT
Onze klant is een toonaangevende en sterk groeiende Vlaamse onderneming. Hun activiteiten liggen op het vlak van financieel, fiscaal en juridisch advies aan vermogende particulieren en succesvolle ondernemers in de vijf Vlaamse provincies. Om hun enthousiaste groei te kunnen doorzetten, willen zij hun huidige team van 115 medewerkers versterken met talentvolle Account Managers.

JOBINHOUD
Je gaat de baan op en ontmoet mogelijke klanten en je overtuigt hen van de meerwaarde van een samenwerking. Je bezoekt de prospects in jouw eigen regio en verkoopt de diensten die onze klant aanbiedt. Je bouwt een solide vertrouwensrelatie op met je klanten en zet je voor 200% in om je doelen te bereiken.

PROFIEL  
-    Echte ‘hunting' mentaliteit
-    Tussen 2 en 5 jaar ervaring in een verkoopsfunctie
-    Een financiële achtergrond is niet vereist maar is uiteraard wel een troef
-    Geen ‘9 to 5' mentaliteit
-    Je bent flexibel, gemotiveerd en wil je voor 200% inzetten om je targets te behalen
-    Je bent een echt ondernemerstype
-    Nederlands is je moedertaal, andere talen zijn een plus
-    Een professionele instelling en een verzorgd voorkomen zijn een must

WAT WIJ BIEDEN
Je krijgt een grondige opleiding en alle kansen om je te bewijzen en je volledig te ontplooien. Je krijgt een aantrekkelijk basisloon met zeer interessante resultaatsgebonden bonussen, aangevuld met een stijlvolle bedrijfswagen en PDA. Verder zijn er ook reëele doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

CONTACT
Pieter-Jan Spans
pieter-jan.spans@accumen.eu
02 719 07 25

Interessante Artikels

Finance Recruitment

Ook ons Finance recruitment team stelt alles in zijn werk om voor u de beste finance medewerker te vinden. Daarmee wordt gebruikt gemaakt van ons innovatieve selectieprocedure die de vereisten van de functie koppelt aan de kwaliteiten en eigenschappen van de kandidaten.

Aanwerving personeel

Het vinden van geschikt personeel is niet altijd eenvoudig. Het is belangrijk dat de kandidaat de juiste kwaliteiten en competenties bezit om de functie goed uit te oefenen. Wij kunnen u helpen bij het bepalen van die kwaliteiten, en het aanwerven van geschikt personeel.

>> Alle artikels